تاریخچه قند کرج

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

تاریخچه کارخانه قند کرج

تولیدی قند کرجکارخانه قند کرج که اولین سنگ بنای آن در سال 1311 با کمک کشور کوچک چک با ظرفیت 350 تن چغندر در روز نهاده شده است،پس از دو مرحله توسعه در نهایت در سال 1348 به ظرفیت اسمی 1100 تن چغندر در روز افزایش یافت.این روند تا سال 1377 ادامه یافت ولی به علت رشد شهرنشینی در زمین های زراعی شهرستان کرج و گسترش شهر تهران و کاهش شدید کشت چغندر،امکان ادامه بهره برداری چغندری در حدود صرفه اقتصادی میسر نبود و بالاجبار با تغییرات جزئی در خط تولید از سال 1378 تصفیه شکر خام را با ظرفیت 300 تن در روز را که ماده اولیه آن از منابع داخلی و خارجی تهیه می شود،شروع کرده است.از منابع خارجی می توان به برزیل،کوبا و افریقای جنوبی اشاره نمود.

مقدمه

تاریخچه

وضعیت تولید و مصرف شکر

شکر و تغذیه

مراحل تولید شکر

مراحل فرایند تولید شکر از چغندر قند

فرایند تولید شکر از نیشکر

تعاریف و اصطلاحات

تاریخچه کارخانه قند کرج

عملیات تصفیه شکر خام در کارخانه قند کرج

مرحله رنگبری

مرحله تغلیظ / Evaporation

مرحله تبلور یا کریستالیزاسیون

عملیات جداسازی با سانتریفیوژ

خشک کردن،الک کردن و بسته بندی شکر

آفیناسیون

کریستالیزاسیون غیرمداوم (عملیات طباخی)

نگهداری شکر / Sugar Storage

بسته بندی شکر

خصوصیات کیفی شکر

نقش شکر در انتقال آلودگی در صنایع غذایی

دستگاه ها ( در این قسمت انواع دستگها های کارخانه توضیح داده شده است )

آزمایشگاه ( ازمایشات مربوطه که در کارخانه انجام میشود گفته شده است )[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

به بالای صفحه بردن