بازدید-مهندس-کامکار-از-قدیمی-ترین-و-بزرگترین-کارخانه-تولید-قند-و-شکر-در-کشور

تولیدی قند کرج

کارخانه قند کرج در سال 1311 با ظرفیت مصرف 350 تن چغندر در روز شروع بکار نموده و طی دو مرحله افزایش ظرفیت، نهایتا در سال 1348 ظرفیت کارخانه را به 1100 تن جغندر در روز افزایش داده و این روند تا سال 1377 ادامه پیدا نمود.
در سال 1378 مدیریت کارخانه به دلایلی از قبیل کاهش شدید سطح کشت چغندر در استان، توسعه شهر کرج و قرار گرفتن کارخانه در منطقه مسکونی و مشکلات زیست محیطی حاصل ازمصرف چغندر ناگزیر به تغییر ساختار تولید از کارخانه
چغندری به کارخانه تصفیه ای گردیده و تصفیه شکر خام به شکر سفید را با ظرفیت روزانه مصرف 250 تن شکر خام آغاز و موفق گردیده است با اصلاحات تدریجی، ظرفیت عملی کارخانه را به 400 تن شکر خام در روز، افزایش دهد.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن